Det Teensma

Geboren in het Limburgse. Als oudste van 5 kinderen in een gezin waar creativiteit met de paplepel werd ingegeven door een schilderende vader en een moeder die met naald en draad ons kleedde, vond ik mijn eigen weg.

Mijn passie voor kinderen en hen begeleiden in opgroeien, door ze het volledige palet van het leven te laten ervaren, bracht mij in onderwijsland. Ik vertrok op mijn 21e naar Lelystad want daar kon ik het onderwijs op mijn eigen wijze vorm geven binnen het vernieuwend onderwijs op een Jenaplanschool.

Speels, enthousiast, daadkrachtig en vol passie heb ik binnen het onderwijs gewerkt met kinderen van 4-12 jaar. Het vak van  kinder- en jeugdtherapeute kwam op mijn pad en dat maakte dat ik een eigen praktijk opzette in 2001.
Meer info over mijn opleidingen, werkervaringen en scholingen is te vinden op mijn Linkedin profiel.

In mijn rollen als vrouw, moeder, oma ….. geniet ik met volle teugen en combineer ik mijn werkzaamheden binnen Praktijk Palet met mijn andere bezigheden zoals genieten van kinderen en kleinkinderen, schilderen, lezen, tuinieren, wandelen met de honden en dat wat op mijn pad komt. Dat doen waar ik gelukkig van word. Dan alleen kan ik er ook zijn voor de ander.

Hoe ik mijn werkzaamheden vorm geef binnen de praktijk kun je zien en lezen op deze website.